Artjournallen in het wild – Reisverslag dag 8

Nut, noodzaak en leuke dingen. Het gezinsleven gaat gewoon door tijdens deze wilde tour van mij.
Alle ballen in de lucht! Rennen vliegen en weer doorgaan. Poeh! Dat is niet vol te houden.

Het ziekenhuis van Meppel, een plek waar ik geregeld te vinden ben, maar deze maand spant de kroon opnieuw.
Niks ernstigs dit keer, de gebruikelijke controles. En omdat Amy vandaag vrij was van school, mocht ze weer een dag met me mee op pad. Na mijn afspraak in het ziekenhuis zijn we naar Intratuin Staphorst/Meppel gegaan. Planten doen me altijd opfleuren, alles bloeit en bevat veel kleur. En in het cafe namen wij het er echt even van. Koffie kletskop en warme chocolademelk. Feest!

Artjournallen in het wild, Meppel, creeer je eigen leven  Artjournallen in het wild, Meppel, creeer je eigen leven

Een hangmatmoment pakken daar waar mogelijk is. Op adem komen, stilstaan bij wat was.
Dat is wat iedereen gebruiken kan. Ik vind die plek in mijn artjournal, maar nu even niet.
Zo! Wat een rush brengt deze wild-tour met zich mee. Zo erg, dat ik terwijl we in het tuincentrum zaten te artjournallen alleen maar kon denken aan “nog zoveel dagen te gaan en ik moet nog dit en ik moet nog dat”.

Artjournallen in het wild, Meppel, creeer je eigen leven Artjournallen in het wild, Meppel, creeer je eigen leven

Ho! Stop! Audrey, waar ben je mee bezig! Dit kan niet, dit wil je niet, zo ga je niet verder.
En ik nam pauze, een time-out. We zijn naar huis gereden, ik heb al het werk wat ik dacht te moeten doen neer. Dat is de kunst van creatief leven. Bepaal je eigen regels! En houd je er aan zoveel je kan.

Spreek jij jezelf wel eens toe? Of moet er eerst een obstakel op de weg liggen voor je jezelf een halt toe roept.

Ik ga mijn spullen pakken, kamperen op een eiland, dat regelt zich niet vanzelf.

Wil je weten waar ik nog meer te vinden ben? Volg me dan op Facebook en op Instagram.
Online meedoen met Artjournallen in het wild, wordt dan lid van de facebookgroep “Artjournallen in het wild” en vang daar nog meer inspiratie en leuke opdrachten om mee aan de slag te gaan.

Nog 22 dagen te gaan.
Waarin ik je aan de hand van mijn belevenissen laat zien wat artjournallen is en wat het met je kan doen. Dat je geen kunstenaar hoeft willen worden om te artjournallen en ik hoop je te inspireren om ook te (beginnen) met artjournallen en een creatief leven te leven.

Deze maand verstop ik me niet in mijn atelier, de wereld is mijn studio. En jij kan mij zomaar tegen het lijf lopen, mij echt ontmoeten.

Met creatieve groet,

Audrey Reitsma, je reisleider

p.s. de pagina waar ik op deze dag mee bezig was is af en staat bij het reisverslag van Dag 7.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.