Artjournallen in het wild – Reisverslag dag 6

Een aantal weken geleden vroeg kreeg ik de vraag of we weer eens bij de Hema konden lunchen.
Zij wist toen nog niet dat ik wilde gaan Artjournallen in het wild en ik had de invulling nog niet voor de geest.
Ik beantwoorde haar vraag met “Ja leuk!, ik schrijf het op en verras je er mee op een moment dat je het niet verwacht”. Die dag was dus vandaag. Ik heb het haar maandag wel verteld, zodat zij ook de tijd kreeg om zich er op te verheugen.

Toen zij vanmorgen opstond had ze het als eerste over de avondvierdaagse die morgen dan echt voorbij is.

Samen ontbijten, haar naar school brengen, weer naar huis fietsen en bloggen maar. Ik had zowel maandag als dinsdag nog geen reisverslag geschreven en ik wil het toch wel graag bijhouden. Niet verder achterlopen dan te overzien is. Toch een mindful bakkie koffie drinken in de tuin, goed blijven zorgen voor de nodige pauzes.

En ja hoor het rimpeleffect van artjournallen in het wild heeft ook effect op de tuin. Die is me toch wild! aan het worden, net een jungle. Nou ja, niet zo erg, maar het komt in de buurt. Het brengt nogal wat te weeg, dat artjournallen in het wild. Dat bleek vooral toen er vanavond geen luchtige broek meer was voor Amy. Oeps, de was vergeten te doen.

(en nu die schuldgevoelens en schaamte aan de kant zetten, er is niemand ziek van geworden of van dood gegaan).

We hebben een hele fijne lunch gehad bij de Hema in Steenwijk en ook Amy heeft in haar artjournal gewerkt.

Artjournallen in het wild, workshop artjournallen, creatief coachen Steenwijk  Artjournallen in het wild, workshop artjournallen, creatief coachen Steenwijk Artjournallen in het wild, workshop artjournallen, creatief coachen Steenwijk

Ik maakte deze pagina in het thema van dag 5, Over zorgen voor jezelf, dat het niet egoïstisch is om tijd voor jezelf te nemen en terwijl ik dit schrijf heeft het ook te maken met het onderwerp van deze blog. Jezelf zijn, loskomen van schuldgevoelens en schaamte.

Artjournal workshop, creatief coachen Steenwijk

Nog 24 dagen te gaan.
Waarin ik je aan de hand van mijn belevenissen laat zien wat artjournallen is en wat het met je kan doen. Dat je geen kunstenaar hoeft willen worden om te artjournallen en ik hoop je te inspireren om ook te (beginnen) met artjournallen en een creatief leven te leven.

Deze maand verstop ik me niet in mijn atelier, de wereld is mijn studio. En jij kan mij zomaar tegen het lijf lopen, mij echt ontmoeten.

Met creatieve groet,

Audrey Reitsma, je reisleider

p.s. wil je mijn avonturen live volgen? Kom dan in de Facebookgroep “Artjournallen in het wild”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.