Een kijkje in mijn artjournal

Mijn artjournal is voor mij een plek waar ik puur, mooi en lelijk tegelijkertijd mag zijn.
Een plek waar het alleen mijn beleving telt, waar ik zijn mag wie ik ben.
Waarin ik mezelf durf te uiten, mezelf mag koesteren en uitdagen.
Waar ik mezelf een schop onder mijn kont mag geven om vooruit te komen.
Een plek waar ik me veilig voel om met een nieuwsgierige blik kan onderzoeken en spelen.
Ik ontdek er wat ik met de materialen kan doen welke ik voor me heb.
Ik ontdek er wie ik ben, waar ik heen wil in het leven.

Een artjournal is een boekwerk waarin je al je creativiteit kwijt kan, alles mag en alles kan.
Er is ruimte voor de fijne en minder fijne gevoelens, voor lichte en donkere dagen. Voor herinneringen, wensen en verlangens. Het is een plek om kwetsbaar en krachtig tegelijkertijd te zijn. Een kunstzinnige creatie als eindresultaat is bonus.

  

Bovenstaande artjournal is een oud boek, de kaft heb ik met zelfgemaakt decoupage papier beplakt en de tekst kwam van een brochure van een meubelboulevard. Doordat het een boek is wat ik anders weg zou gooien, kan ik er in alle vrijheid in aanklooien. Maakt niet uit wat het resultaat is, het is goed zoals het is.

Zonde! Om in een oud boek aan de slag te gaan? Het kon ook bij het oud papier… nu doe ik er wat leuks mee. Je kan ook andere vormen van artjournals gebruiken, wat ik nog meer gebruik lees je in deze blog over artjournals en junkjournals.

De maand juni staat in het teken van Artjournallen in het wild.

Ik neem je letterlijk mee op reis in de wereld van artjournallen.
Artjournallen kan overal, je hebt er niet een arsenaal aan materiaal voor nodig en het is voor iedereen.

Doe je mee? Laat het me weten in een reactie onderaan dit bericht.
Ik ben te volgen op Instagram met de #artjournalleninhetwild.
Je bent van harte welkom in mijn besloten facebookgroep, Artjournallen in het wild.

Weet jij een leuke plek om in het wild te artjournallen?
Laat het me weten op Facebook. En wie weet kom ik naar die plek toe.

Artjournallen in het wild, ik heb er zo’n zin in.

Met creatieve groet,
Audrey

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.